روابط بین فردی مهارتی است که در جهت تعامل مثبت با افراد و به خصوص با اعضای خانواده. همچنین در برگیرنده شناسایی مرز روابط با دیگران و ایجاد ارتباطی صمیمانه و متعهدانه است. این مهارت باعث می شود کودک در آینده بتواند با دیگران درست رفتار کند. به این معنا که رابطه ی دوستانه با آن ها برقرار سازد و نیز بتواند آن رابطه را حفظ کند. از طرف دیگر این مهارت وی را قادر می سازد که در مواقع لزوم یک رابطه را به شکلی سازنده به پایان برساند. این آموزش سلامت اجتماعی کودک را تأمین می کند. در مقطع دبستان، دوستی ها روز به روز نقش مهمتری در زندگی کودکان بازی می کنند و اهمیت بیشتری می یابند. در این دوره پذیرفته شدن در میان همسالان و یافتن بهترین دوست انرژی زیادی از کودکان می گیرد.

از آن جا که اختلافات و احساسات منفی معمولا در دوستی ها پیش می آیند، افزایش مهارت ارتباط و حفظ دوستی ها، در این مرحله از رشد اجتماعی اهمیت زیادی دارد. بنا بر این آموزش کودکان برای بهبود روابط بین فردی و درک رفتار های مثبت و منفی در دوستی ها، باعث می شود کودکان در تعاملات اجتماعی خویش آگاهانه عمل کنند و از تحول و رشد اجتماعی خود نتایج بهتری بگیرند. همچنین توضیح داده شده که روند توسعه روابط ابزاری برای ارزیابی و در نهایت برخی از تکنیک های مداخله در جهت تقویت روابط وجود دارد.

آیا راجع به ۵ روش کلیدی در تقویت اعتماد به نفس کودکان اطلاع دارید؟؟

الگوی رفتاری برای کودکان، والدینشان هستند، آن ها تمام ​​ارزش ها و رفتارها را می آموزند. به عنوان مثال، هنگامی که با همسر خود اختلاف دارید، نگذارید فرزندتان متوجه این موضوع شود و سعی کنید به جای اینکه فریاد بزنید با یکدیگر با صدای آرام گفتگو کنید.

 

اهمیت دوستی

رابطه با همسالان اهمیت زیادی برای کودکان دارد. کودکان در جریانتعامل با دیگران، ارزش ها، رفتار ها، و باور هایی که به عضویت آنان در جامعه کمک می کند را یاد می گیرند. به دلیل اهمیت و نقش دوست در زندگی فرد، در ابتدا باید به کودک کمک کنیم تا به این امر واقف شود.

شیوه های پیش قدم شدن برای دوستی

  • تماس چشمی برقرار کنیم
  • به فرد لبخند بزنیم
  • پیش قدم بودن در سلام و احوال پرسی
  • تعریف کردن از عمل یا تعلقات فرد مقابل
  • دادن پیشنهاد بازی
  • پیدا کردن موضوعی جالب برای گفتگو
  • معرفی خود

ویژگی های دوست خوب

به کودکان بگوییم هر فردی را که با ارتباط داریم، نمی توانیم دوست حقیقی خود بدانیم. همه ی ما دوستانی داریم و به نوعی از دوستی های خود لذت می بریم. اما یافتن دوستی که در طول رابطه و در مواقعی که ما با سختی ها و مشکلاتی مواجه می شویم، بخواهد و بتواند به کمکمان بیاید و در واقع یافتن یک دوست حقیقی سخت است.

فعالیت برای والدین: برای فرزند خود دفتری تهیه کنید و به او بگویید ویژگی های یک دوست را خوب را در آن دفتر بنویسد.

فعالیت برای والدین: همه ی بچه ها را دایره وار بنشانید. خودکاری را روی زمین بچرخانید. دو سمت خودکار به سوی هر فردی که افتاد باید ویژگی های خوب یکدیگر را در دوستی بیان کنند.

 

منبع:بهبود روابط بین فردی در کودکان

 


Armoo کودکان ,دوستی ,روابط ,دوست ,فردی ,اهمیت ,بهبود روابط ,برای والدین ,فعالیت برای ,دوست حقیقی ,اهمیت زیادی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تم زیبایی فروش جزوات علوم تجربی پایه هشتم بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران چاپ دیجتال - چاپ افست - سازه نمایشگاهی همینجوری وانوشه تخفیف املاک پارس مکانیک | تامین کننده و فروش برترین برندهای پمپ های وکیوم خشک و روغنی و انوع پمپ های هوادهی گیوه کلاش